Login

Brzo i jednostavno pokretanje Vašeg web-shopa

Korištenjem Čarobnjaka izvršite konfiguraciju Vašeg web-shopa.

Jednostavno održvanje
vlastitog shopa
Početna konfiguracija
u samo 6 koraka

Jednostavno održavanje Vašeg web-shopa

Posjedovanje integrisanog sistema za upravljanje sadržajima, Vaš web-shop sa dostupnim proizvodima možete proširiti sa dodatnim stranicama i informacijama

Besplatne predefinisane teme ili dizajn po narudžbi

Lokmark vam omogućava da izaberete jednu od predefinisanih tema za dizajn vašeg shopa te izvršite brandiranje postavljanjem logotipa vaše kompanije i izbora odgovarajućeg seta boja. Za one koji žele kompletan redizajn web shopa, na raspologanju su vam i usluge Lokmark web dizajnera.

Jednostavno dodavanje novih proizvoda

Centralni dio vašeg web shopa su proizvodi koje nudite kupcima. Lokmark platforma vam omogućava da brzo i jednostavno dadajete nove proizvode na vaš web shop te ih sortirate po želji, kako bi kupcima olakšali izbor.

Upravljanje narudžbama i kupcima

Nakon pokretanja web shopa i dodavanja proizvoda, vrijeme je i za prve narudžbe. Lokmark vam omogućava da na jednostavan način pratite sve pristigle narudžbe te dobijete sve neophodne informacije o kupcima, kako bi im što prije isporučili naručene proizvode.

Komunikacija sa kupcima i kroz blog

Dodali ste proizvode na vaš web shop, no želite sa kupcima ostvariti direkniji kontakt i kroz neke druge komunikacijske kanale kao što je blog? Lokmark vam omogućava da na jednostavan način kroz administraciju pokrenete i blog koji će biti vezan uz vaš web shop sa mogućnostima kao što je dodavanje fotografija i video sadržaja, podršku za komentare i slično.

Integrisani sistem za plaćanje

Uz web shop na Lokmark platformi, ne morate se brinuti o tome kako će kupci platiti proizvode iz vaše ponude. Kupci vaše proizvode mogu platiti korištenjem kreditnih kartica i PikPay sigurnog sistema plaćanja ili putem PayPal servisa uz podršku za SSL enkripciju transakcija koju koriste najveći bankarski sistemi. Lokmark garantuje brzo i sigurno plaćanje.

Detaljni izvještaji i statistika

Zahvaljujući integrisanom sistemu izvještavanja na Lokmark platformi, u svakom trenutku možete dobiti sve statističke informacije vezane za Vašu prodaju.

Vaš web-shop, uvijek je dostupan

Više ne morate brinuti o troškovima hostinga ili dostupnosti jer smo mi tu da o tome razmišljamo. Mi brinemo o svim nadogradnjama i trudimo se da naš i Vaš web-shop uvijek bude dostupan kupcima.

Kvalitetna tehnička podrška uvijek pri ruci

Lokmark nudi detaljne upute o pokretanju vašeg web shopa, upravljanju proizvodima i narudžbama koje su jednostavne za pratiti, no ukoliko imate neku nedoumicu ili naiđete na problem, Lokmark tehnička podrška vam uvijek stoji na raspolaganju.

14-dnevni besplatni probni period

Uvjerite se u mogućnosti Lokmark platforme. Bez ugovora, bez obaveza